Nya vänner, god mat
och eget rum vid Gamlebyviken
Fotograf: Joakim Eklöf
Fotograf: Emma Vistrand

Till dig som fått rum på internatet!

Du som är antagen och ska bo är välkommen tisdagen 22 augusti mellan kl. 16.00-20.00. Då har vi bemannad inflyttning. Kan du inte passa den tiden så lägger vi ut nycklar. Hör av dig till husfar i början av vecka 33 på tel. 0493-131 09 eller på mail mats.wedel@ltkalmar.se. Kom ihåg att ta med dig sängkläder och handdukar. En cykel är alltid bra att ha för att ta sig runt i Gamleby.

Internatet

Skolan har 71 rum i internatet. Här blir du en del i gemenskapen, samtidigt som själva boendeformen ger dig möjlighet att utvecklas även under fritiden. Du bor i eget möblerat rum och delar hall med garderober, toalett och dusch. Alternativt rum med egen toalett och dusch. Det finns möjlighet att koppla in egen TV, dator och telefon. Trådlöst bredband ingår. Alla internaten har uppehållsrum med kök/bild/ljudanläggning som du har tillgång till och delar ansvar för. Vidare finns gemensam tvättstuga.
Internatet ligger naturskönt i sluttningen ner mot Gamlebyviken. På fritiden har du tillgång till skolans bibliotek, datorer, idrottshall och bastu. Av hänsyn till allergiker är det inte tillåtet att ta med sig husdjur.

SE FILMEN OM BOENDET

Drogpolicy

Ingen användning av droger är tillåten inom skolans område och i samband med skolarbete utanför skolan, vid studieresa eller praktik. Med droger avser vi alkohol, narkotika, dopingpreparat och andra preparat som ej är förskrivna av läkare. Drogpolicyn är en förutsättning för en väl fungerande skol- och boendemiljö.