Grön mat och surdegsbröd

Fotograf: Kerstin Merkel

 

Tillsammans lagar vi enkel och god vardagsmat från växtriket och vi provar på konsten att baka hälsosamt surdegsbröd. Vi varvar det praktiska arbetet med lite matnyttig teori, berikande diskussioner och trevliga studiebesök. En kurs för dig som vill få ökad kunskap och inspiration i den vegetariska matlagningen.

 

Kurstid: 5 - 9 augusti 2019, måndag-fredag 09.00-15.30 på Gamleby folkhögskola

Kostnad för förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika: 1325 kr (återbetalas ej)

 

Nedanstående kostnader tillkommer om du vill bo på skolan:

Logi 4 nätter, frukost och kvällsmat: 2020 kr

Extra natt och frukost: 435 kr (om du anländer kväll innan kursstart)

 

Sista anmälningsdag: 1 juni 2019

 

Klicka här om du vill anmäla dig snabbt och lätt via ett webbformulär på vår hemsida

eller

klicka här om du vill anmäla dig via en utskrivbar blankett som du sedan postar till oss.