Fotograf: Ida Alvarsson

Gestaltande fotografi

Brinner du för fotografi och vill skapa en personlig portfolio? Här får du möjlighet att skärpa din blick och vässa din visuella berättarteknik. Kursen förbereder dig för studier på konstnärlig högskola.

Du kan även söka kursen Gestaltande fotografi distans. Klicka här!

• Utbildning: 1 år
  • Inträdeskrav: Arbetsprover
  • Ansökan: Det finns ett fåtal platser kvar
  • Kurstid: Start måndag 27 augusti 2018
  • Kostnader: 1 500 eller 4 150 kronor per 4 veckor, beroende på om du bor på skolan eller inte. Mat m.m. ingår. Läs mer på sidan "Studieekonomi" och under fliken kostnader.
  • Examen: Kursintyg
  • Kontakt: simon.berg@gamlebyfolkhogskola.se

Deltagare

Följ oss på Instagram

2017/2018

Ida Alvarsson

Emma Bobeck

Vera Jörgensen

Tom Kronestedt Molloy

Rebecka Pihl

Camila Rojas

Jasmine Silius

Ord från tidigare deltagare

Jag valde Gamleby folkhögskola för att jag fick utbildningen rekommenderad av en nära vän till mig.
Sedan lockade det att studera utomlands, är ursprungligen från Finland, och Gamleby i Småland kändes som en bra start.

Under mitt år på Gamleby folkhögskola kunde jag helt och hållet fördjupa mig i konceptuell fotografi och ägna hela tiden åt att utveckla mitt egna konstnärliga uttryck.
På kursen Gestaltande fotografi fick jag även mycket hjälp med ansökningen till Akademin Valand och jag kände att undervisningen på Gf gav en bra grund för fortsatta studier på universitets nivå inom det konstnärliga fältet.

För tillfället studerar jag på det konstnärliga kandidatprogrammet i fotografi på Akademin Valand i Göteborg!

Sofia