Fotograf: Ida Alvarsson

Gestaltande fotografi

Brinner du för fotografi och vill skapa en personlig portfolio? Här får du möjlighet att skärpa din blick och vässa din visuella berättarteknik. Kursen förbereder dig för studier på konstnärlig högskola.

Du kan även söka kursen Gestaltande fotografi distans. Klicka här!

• Utbildning: 1 år
  • Inträdeskrav: Arbetsprover
  • Ansökan: Senast 16 april 2018
  • Kurstid: Start måndag 27 augusti 2018
  • Kostnader: 1 500 eller 4 150 kronor per 4 veckor, beroende på om du bor på skolan eller inte. Mat m.m. ingår. Läs mer på sidan "Studieekonomi" och under fliken kostnader.
  • Examen: Kursintyg
  • Kontakt: simon.berg@gamlebyfolkhogskola.se

Kostnader

Kurslitteratur, förbrukningssmaterial och studieresor bekostas av den studerande själv. Förbrukningsmaterial som utskriftspapper kan köpas på skolan, vilket faktureras i efterskott. Kostnaden varierar beroende på den faktiska åtgången för var och en, men räkna med 10000 kronor (inkl moms) under hela utbildningen. Gemensamt förbrukningsmaterial som färgpatroner m.m. betalas per månad med 200 kr.

Anmälningsavgiften är 250 kronor. Inbetalning av avgiften sker efter antagning. Det är din bekräftelse på att du antar erbjuden utbildningsplats. Avgiften återbetalas om du börjar utbildningen.