Kreativt skapande
Fotograf: Martin Gundersson

Textil design - grund

Vägen till din dröm - en framtid inom mode och textil.

Vi går från tråd till tyg och från tyg vidare till kläder och inredningstextilier. Utbildningen grund för vidare studier inom textilformgivning/mode/hantverk. Vi fokuserar på hållbarhet under hela utbildningen och låter det vara en tanke som finns med i allt vi gör.

Läs även om våra påbyggnadsutbildningar i sömnad och vävning!

• Utbildning: 1 år
  • Inträdeskrav: Inga förkunskaper krävs
  • Ansökan: Löpande
  • Kurstid: Start 27 augusti 2018
  • Kostnader: 1 500 eller 4 150 kronor per 4 veckor, beroende på om du bor på skolan eller inte. Mat m.m. ingår. Läs mer på sidan "Studieekonomi".
  • Examen: Kursintyg
  • Kontakt: Se nedan

Kostnader

1500 eller 4150 kronor per 4 veckor, beroende på om du bor på skolans internat eller inte. Mat m.m. ingår. Mer information hittar du på sidan om studieekonomi.

Kurslitteratur, textilt material och studieresor tillkommer och bekostas av deltagaren själv. Kostnaden brukar hamna på ungefär 400 kr/4 veckor. Men kan skifta beroende på hur mycket du köper.

Du kan söka studiemedel på gymnasienivå hos CSN.