Kreativt skapande
Fotograf: Martin Gundersson

Textil design grund

Vägen till din dröm - en framtid inom mode och textil.

Vi går från tråd till tyg och från tyg vidare till kläder och inredningstextilier. Textil design grund kan leda vidare till studier inom textilformgivning, mode eller hantverk. Vi fokuserar på hållbarhet och låter detta vara en tanke som finns med i allt vi gör.

Läs även om våra påbyggnadsutbildningar inom sömnad och vävning!

• Utbildning: 1 år
  • Inträdeskrav: Inga förkunskaper krävs
  • Ansökan: Löpande
  • Kurstid: Start 7 januari 2019
  • Kostnader: 1 500 eller 4 150 kronor per 4 veckor, beroende på om du bor på skolan eller inte. Mat m.m. ingår. Läs mer på sidan "Studieekonomi".
  • Examen: Kursintyg
  • Kontakt: elin.ohrling@gamlebyfolkhogskola.se

Kostnader

1500 eller 4150 kronor per 4 veckor, beroende på om du bor på skolans internat eller inte. Mat m.m. ingår. Mer information hittar du på sidan om studieekonomi.

Kurslitteratur, textilt material och studieresor tillkommer och bekostas av deltagaren själv. Kostnaden brukar hamna på ungefär 400 kr/4 veckor. Men kan skifta beroende på hur mycket du köper.

Du kan söka studiemedel på gymnasienivå hos CSN.