Tre lediga tjänster på Gamleby folkhögskola!

 

Textillärare

Du kommer att arbeta med de textila utbildningarna och ingå i ett arbetslag med tre andra lärare. Du kommer att undervisa i sömnad och mönsterkonstruktion både på grund- och avancerad nivå. 

De textila utbildningarna genomsyras av ett hållbarhets- och helhetstänk. En hållbar process i skapandet i skapandet från idé till färdig produkt är viktig och det är angeläget att du delar det synsättet. I tjänsten ingår, att tillsammans med övriga lärare i arbetslaget, ansvara för utveckling och samordning av de textila kurserna. 

Det kan även bli aktuellt att undervisa i andra kurser som t ex allmän kurs och seniorakademin inom ditt ämnesområde.

https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/sok-lediga-jobb/larare-pa-textil-design/

 

Lärare i svenska (huvudämne), specialpedagogik och ev. engelska/beteendevet

Huvuddelen av tjänsten är förlagd till allmän kurs där du också ingår i ett arbetslag och undervisar i svenska på motsvarande grundskole- och gymnasienivå. Du kommer även att undervisa i andra kurser inom dina ämnesområden. Som specialpedagog kommer du att jobba med stöd och hjälp till studerande med särskilda behov.

https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/sok-lediga-jobb/larare-i-svenska-huvudamne-specialpedagogik-och-ev.-engelskabeteendevet/

 

Tekniskt ansvarig på GTV

I rollen som tekniskt ansvarig är ditt ansvarsområde den tekniska utrustningen på utbildningen och att den är i samklang med teknikutvecklingen inom produktionsbranschen. Du ansvarar också för uppdateringar, reparationer och underhållsarbete gällande GTVs teknikpark. I ditt ansvarsområde ingår även inköp av utrustning till utbildningen. 

Du planerar, genomför och följer upp undervisningen inom eget kompetensområde. Du handleder de studerande, medverkar vid examinering, bokar till viss del externa föreläsare samt planerar en del studieresor. 

Du deltar i planeringsmöten och arbetar kontinuerligt för en attraktiv arbetsplats som främjas av lagarbete och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete inom utbildningens specifika område. 

https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/sok-lediga-jobb/tekniskt-ansvarig-pa-gtv/