Seniorakademin

Kommande kurs

För dig som vill ha en aktiv och meningsfull vardag med nya kunskaper om samhällets utveckling. Bildning, god mat och gemenskap i en stimulerande miljö.

 

ÖVERSIKT

Genom att mötas, dela erfarenheter och lära tillsammans med andra vill vi stärka din förmåga att söka kunskap och ge perspektiv på dagens samhälle. Kursen ger tillfälle till samtal kring angelägna frågor som du möter i vardagen.

Undervisningen utgår från dina behov, tidigare kunskaper och erfarenheter. Vårt arbetssätt kombinerar mindre föreläsningar, diskussioner och arbete tillsammans i grupper. I undervisningen ingår studiebesök, utflykter och kontakt med olika organisationer.

Kursen bedrivs tre dagar i veckan – tisdagar, onsdagar och torsdagar. Vi studerar bland annat samhälle, kulturhistoria och friskvård.

 

KOSTNADER

Utbildningen är kostnadsfri men kostnader för eventuella läroböcker, studieresor m.m. betalas av deltagaren själv. En serviceavgift på 400 kr per termin tillkommer. Lunch och förmiddagskaffe kan köpas på skolan för 440 kr per 4 veckor.

 

ANSÖKAN

Ansökan öppnar vecka 31

Utbildningen kräver inga förkunskaper.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan.

 

Anmälan ej möjlig för närvarande