Fortsättningskurs i digitalt foto och bildbehandling

Ansök idag

ÖVERSIKT

Fortsättningskursen vänder sig till dig som har en del förkunskaper i fotografering och digital bildbehandling och som vill utveckla ditt bildspråk och den teknik som det kräver. Vi blandar bilduppgifter av olika slag med genomgångar av Photoshop och kamerautrustningar.

Du bör kunna använda ett bildbehandlingsprogram för att få ut så mycket som möjligt av fortsättningskursen, men det behöver inte vara Photoshop. Dessa kunskaper kan du ha tillägnat dig genom t.ex. Grundkurs i digitalt foto och bildbehandling eller motsvarande.

 

På kursen använder vi Apple-datorer och undervisningen sker utifrån Photoshop CC. Önskar du arbeta i PC, eller med ett annat program än Photoshop CC, har du det med dig på en egen dator. Kursen förutsätter att du har tillgång till en digitalkamera.

Upplägget anpassas till deltagarnas förkunskaper och önskemål. Hör gärna av dig med frågor och funderingar kring kursen.

 

KURSLEDARE

Bertil Hertzberg, frilansfotograf. Blandar egna utställningar och projekt med fotoundervisning vid bland annat Linnéuniversitetet. Medlem av bildbyrån NordicPhotos. Auktoriserad av Svenska Fotografers Förbund i digital bildleverans.

 

KURSTIDER OCH KOSTNADER

Kurstid: 2-6 augusti 2021, dag 1 kl. 12-15, övriga dagar kl. 9-15

Kostnad för förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika: 1300 kr (återbetalas ej)

 

Nedanstående kostnader tillkommer om du vill bo på skolan:

Logi 4 nätter, frukost och kvällsmat: 2020 kr

Extra natt och frukost: 435 kr (om du anländer kväll innan kursstart)

 

ANSÖKAN

Kursen är fullsatt, men vi tar gärna emot din ansökan. Du placeras på vår reservlista och om en plats blir tillgänglig meddelar vi dig omgående.

Sista ansökningsdag: 1 juni 2021

 

Ansök idag