Fotografiskt sommarprojekt

Ansök idag

ÖVERSIKT

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta med ett eget fotografiskt projekt under sommaren. Vi inleder i juni med lärorika dagar i Gamleby där vi förbereder oss genom inspirerande samtal och kreativa övningar innan vi ger oss ut och arbetar på egen hand under sommaren. I augusti möts vi igen för att slutföra och presentera våra fotografiska arbeten för varandra.

Under starten får du vägledning och verktyg för att genomföra projektet så som du själv vill. Vi utgår från ditt personliga förhållningssätt till fotografi och kombinerar detta med föreläsningar som hjälper dig att ta ditt fotograferande till en ny nivå.

Efter sommaren träffas vi igen för att gå igenom sommarens bilder och utvärdera resultatet. Då fokuserar vi på att göra ett genomtänkt urval, arbeta med bildbehandling och avslutar med att ge bilderna bästa möjliga presentation.

 

KURSLEDARE

Sara Arnald, med Masterexamen från Akademin Valand, är fotograf verksam i Stockholm. Hon varvar egna fotografiska projekt med uppdrag inom mode, livstil, resor och reklam. Hon är också föreläsare och pedagog, podcastare och krönikör i magasinet Kamera & Bild. Läs mer om Sara på www.saraarnald.com.

 

KURSTIDER OCH KOSTNADER

Kurstid: 21-24 juni och 9-13 augusti 2021, kl. 9-15

Kostnad för förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika: 2200 kr (återbetalas ej)

 

Nedanstående kostnader tillkommer om du vill bo på skolan:

Logi 6 nätter, frukost och kvällsmat: 3030 kr

Extra natt och frukost: 435 kr/natt (om du anländer kväll innan kursstart)

 

ANSÖKAN

Kursen är fullsatt, men vi tar gärna emot din ansökan. Du placeras på vår reservlista och om en plats blir tillgänglig meddelar vi dig omgående.

Sista ansökningsdag: 1 maj 2021

 

Ansök idag