Jobba hos oss

VI SÖKER NYA KOLLEGOR

Rektor

Vi söker en person som ser ett värde i att värna folkhögskolan som utbildningsform och att arbeta med vuxna människor. Du har en pedagogisk examen och helst erfarenhet av folkhögskola eller kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga.

På Gamleby folkhögskola pågår ett ständigt utvecklingsarbete där du som rektor driver verksamheten med ett professionellt förhållningssätt och en god kommunikativ förmåga. Du får ansvar för verksamhet, ekonomi och personal inom flera yrkesgrupper. Genom att leda, motivera och förse andra med befogenheter som krävs når ni gemensamma mål. Du har ett genuint intresse för att i det dagliga arbetet leda och inspirera dina medarbetare.

Tillsammans skapar ni en kreativ och trygg arbetsmiljö där ert gemensamma arbete ska stärka folkhögskolan som utbildningsform. Målet är att du tillsammans med medarbetarna skapar de bästa förutsättningarna för de studerande att lyckas i sina studier. Du kommer även att ingå i bildningschefens ledningsgrupp tillsammans med övriga rektorer.

Sysselsättningsgrad: Heltid, 100 %

Kontakt: Carl Sundbring, bildningschef, 0480-840 59
Kontakt: Ola Berg, TCO/LF Folkhögskola, 0493-131 00
Kontakt: Maria Pettersson ,TCO/Kommunal, 0493-131 00
Kontakt: Birgitta Valterson, TCO/Vision, 0493-131 00

Länk till mer information samt ansökningsformulär.