Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS

Mediepedagog till GTV
Vill du bli vår nya mediepedagog som tillsammans med ett engagerat arbetslag utbildar de framtida TV-produktionsspecialisterna på GTV.

Som mediepedagog kommer du att självständigt planera och genomföra undervisning. Fokus i uppgifterna är det metodiska förarbetet och redaktionella arbetet inför och under en TV-produktion. Rollen innebär stor frihet under ansvar och eftersom vi är ett litet arbetslag är din kompetens och dina idéer viktiga för utbildningens utvecklingspotential.

Tjänsten är på 50% där arbetstiderna är flexibla och anpassas efter de undervisningsblock du kommer att vara involverad i. Det innebär att din arbetstid intensifieras under vissa perioder och blir mer sparsam andra perioder. Det går därför att anpassa tjänsten med frilansuppdrag. Vi kommer gemensamt planera arbetstider och innehåll. Om behov finns har du övernattningsmöjligheter på folkhögskolans internat.

Vi söker dig som har en examen inom mediepedagogik och/eller har erfarenhet av professionellt arbete inom produktionsbranschen. Eftersom du kommer att planera och genomföra undervisning är en pedagogisk erfarenhet eller utbildning önskvärd. Erfarenhet av arbete med AVID och Adobe Creative Suites programvaror och/eller ljudteknik för TV-produktion är också meriterande.

Du har ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt. Du arbetar självständigt inom givna ramar och är van att växla mellan olika arbetsuppgifter. Som person är du trygg i dig själv och har en humanistisk och positiv människosyn. Ett gott bemötande och att lyssna, kommunicera och lösa situationer på ett konstruktivt sätt är en förutsättning för att vårt arbete tillsammans ska fungera då vi är ett litet arbetslag.

GTV är en filial till Gamleby folkhögskola och bedriver YH-utbildningen TV produktionsspecialist. Vårt motto och mål är att ständigt ligga i framkant på utbildningssidan för att på så vis kunna tillgodose en attraktiv arbetsmarknad med personer som har möjlighet att nå sina drömmars mål. På GTV är vi ett litet arbetslag på fyra personer. Förutom den ordinarie personalgruppen så har vi ett flertal gästlärare som har olika undervisningsblock.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker.