Jobba hos oss

VÅRDLÄRARE TILL VÅR NYA UNDERSKÖTERSKEUTBILDNING

 

Vi erbjuder

Gamleby folkhögskola erbjuder en tjänst som vårdlärare till vår nya undersköterskeutbildning som startar i augusti 2020. Du kommer bland annat att undervisa i medicin 1 och 2 samt vård och omsorg 1 och 2. Tillsammans med en annan lärare kommer du att fungera som kursföreståndare. Har du även kunskap inom andra ämnesområden är det en fördel då Gamleby folkhögskola efterfrågar lärare som kan jobba inom flera kurser. Sysselsättningsgraden uppskattas bli ungefär 50%.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

 

Vi söker

Du har gedigna kunskaper inom vårdrelaterade ämnesområden. Förutom sjuksköterskeexamen och flerårig yrkeserfarenhet ser vi gärna att du har undervisningserfarenhet och ett uttalat intresse för att jobba med vuxnas lärande. För att fungera i rollen som kursföreståndare bör du vara ordningsam, ha god datorvana och vara intresserad av att jobba med pedagogiskt utvecklingsarbete.

Du kommer att möta deltagare från olika kulturer och din förmåga att kommunicera är viktig. Gamleby folkhögskola befinner sig i en stark utvecklingsfas, vilket innebär att utvecklad samarbetsförmåga, flexibilitet och initiativkraft är värdefulla egenskaper som vi vill att du besitter.

 

Vår arbetsplats

Gamleby folkhögskola bedriver folkbildningskurser som består av allmänna kurser, varav en med inriktning mot naturvetenskap samt särskilda kurser inom textil design, musik och foto. Skolan utbildar dessutom fritidsledare och lärarassistenter. Folkhögskolan genomför även uppdragsutbildningar, främst inom integration och studiemotivation. Skolan bedriver en yrkeshögskoleutbildning inom TV-produktion. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och är en av fyra regionfolkhögskolor i länet.

 

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning mer än 6 mån. Tillsvidareanställning kan bli aktuellt. 
Sysselsättningsgrad: ca. 50 %
Tillträde: 3 augusti 2020 eller enligt överenskommelse
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-03-29. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart du kan.
Upplysningar:
Jan Carlsson, biträdande rektor, 0493-131 05, jan.carlsson@gamlebyfolkhogskola.se
Karin Olsson, rektor, 0493-131 02, karin.olsson@gamlebyfolkhogskola.se
Elin Öhrling, facklig företrädare, 0493-131 00 (växel) eller 070-367 25 51, elin.ohrling@gamlebyfolkhogskola.se

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Ansökningar tas endast emot via Region Kalmar läns e-rekryteringssystem
https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/sok-lediga-jobb/vardlarare-folkhogskola/