Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS

Just nu söker vi en 1:e kock, en Skolassistent med fokus på ekonomi och en Teknikassistent/pedagog till GTV.

 

TEKNIKASSISTENT/PEDAGOG

Vi erbjuder
Nu söker vi en teknikassistent/pedagog till utbildningen TV-produktionsspecialist som utbildar studerande till olika yrkesroller inom produktionsbranschen.

I rollen som Teknikassistent/pedagog kommer du att assistera Teknisk ansvarig i att planera och genomföra undervisning och handleda de studerande i programvarorna AVID och Adobe Creative Suite.

På uppdrag av utbildningsledare kommer du att uppdatera GTVs hemsida och de sociala kanalerna med nyheter och marknadsföring. I uppdraget ingår också support och installation gällande mjukvaruprogram på samtliga enheter samt att hantera inkommande och utgående post och leveranser.

Vi söker
Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom TV-produktion på lägst gymnasienivå. Du har erfarenhet av arbete inom produktionsbranschen. Eftersom du kommer att planera och genomföra undervisning är även en pedagogisk erfarenhet eller utbildning önskvärd.

För att lyckas i rollen har du kunskap om och erfarenhet av programvarorna AVID och Adobe Creative Suite samt ljudteknik för TV-produktion.

Du har ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt. Du arbetar självständigt inom givna ramar och är van att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är trygg i dig själv och har en humanistisk och positiv människosyn. Ett gott bemötande och att lyssna, kommunicera och lösa situationer på ett konstruktivt sätt är en förutsättning för att vårt arbete tillsammans ska fungera då vi arbetar i ett arbetslag.

Hos vår huvudman Region Kalmar län kan du läsa mer samt ansöka till tjänsten: http://regionkalmar.varbi.com/what:job/jobID:442241/

 

1:E KOCK

Vi erbjuder
Som 1:e kock har du ansvar för den dagliga driften i köket och har en viktig arbetsledande roll för ett arbetslag på fyra personer.

Vi lagar all vår mat från grunden där stort fokus är att laga en hälsosam och hållbar kost och att erbjuda specialkost utifrån behov.

I köket leder och fördelar du arbetet samt kvalitetssäkrar alla led i den dagliga måltidsproduktionen. Du ansvarar för egenkontroll och att alla råvaruinköp som behövs till verksamheten utförs.

I uppdraget ingår även bemanning av vikarier som uppstår vid oplanerad frånvaro samt att introducera vikarier, nyanställda medarbetare och praktikanter i arbetet.

Du är kontaktperson i köket till studerande, personal och konferenskunder. I rollen ingår att vara delaktig i det som planeras och beslutas samt att bidra till utveckling och att uppsatta mål och riktlinjer följs.

Vi söker
Du som söker har en gymnasieutbildning inom hotell och restaurang och en gedigen yrkeserfarenhet som kock med en arbetsledande funktion eller har annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Har du erfarenhet från folkhögskoleverksamhet är det önskvärt. Du är en kunnig och kreativ ’matlagare’ där ett stort intresse för matlagning är en förutsättning för framgång i arbetet. Du har goda kunskaper i vegetarisk och vegansk matlagning och har genomfört HACCP-utbildning. Vidare har du god datorvana och behärskar Google drive och Officepaketet väl.

Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är noggrann och kvalitetsmedveten. Genom god samarbetsförmåga och uppmuntran av delaktighet bidrar du till den goda stämningen på arbetsplatsen. Du har förmågan att skapa engagemang så alla kan motiveras att växa i sina roller. Det är viktigt att du agerar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt förhållningssätt. Vill du vara en del av vårt härliga gäng – välkommen med din ansökan.

Hos vår huvudman Region Kalmar län kan du läsa mer samt ansöka till tjänsten: https://regionkalmar.se/jobba-hos-oss/sok-lediga-jobb/1e-kock-till-gamleby-folkhogskola/

 

SKOLASSISTENT MED FOKUS PÅ EKONOMI

Vi erbjuder
Har du erfarenhet som skolassistent med inriktning på ekonomi? Är du en person som gillar flexibilitet i arbetsuppgifterna och att ge en god service? Då kanske du är vår nya kollega!

Som skolassistent hos oss kommer du att vara ett viktigt administrativt stöd till skolans ledning och förvaltningens ekonomer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara dagligt operativt ekonomiarbete som bl.a. innebär kund- och leverantörshantering, statsanslagsintäkter, kostnader och investeringar i den ordinarie verksamheten samt hantera deltagarnas kostnader.

Du kommer i dialog med rektor, servicechef och förvaltningens ekonomer att ta fram budgetförslag och göra budgetuppföljning. Andra administrativa uppgifter som ingår är hantering av skolans arkiv, att administrera mobilitetsstöd, viss personaladministration samt att vid behov bemanna telefonväxeln. Tillsammans med rektor och servicechef kommer du även att administrera serviceavgift, kost och logi.

Vi söker
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi och några års erfarenhet som skolassistent eller ekonomiassistent. Du har goda kunskaper i Officepaketet och särskilt Excel då stor del av uppgifterna utförs där. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomisystemet Raindance, Schoolsoft och Qlikview.

För att trivas i rollen som skolassistent behöver du vara flexibel och kunna hantera olika situationer på ett ansvarsfullt sätt. Du kan planera och organisera ditt arbete väl och slutför arbetsuppgifter inom utsatt tid. Vidare är du en person som arbetar serviceinriktat där du har en vilja att hjälpa till samt har koll på vilka förväntningar som finns för att kunna möta dessa på bästa sätt.

Du kommer att ha många kontaktytor så vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga, har ett gott bemötande och positiv attityd i din roll och trivs med det personliga mötet.

Hos vår huvudman Region Kalmar län kan du läsa mer samt ansöka till tjänsten: https://regionkalmar.se/jobba-hos-oss/sok-lediga-jobb/skolassistent-med-fokus-pa-ekonomi2/