Nya vänner, god mat och eget rum vid Gamlebyviken

INTERNATET

Skolan har 71 rum i internatet. Här blir du en del i gemenskapen och boendeformen ger dig möjlighet att utvecklas även under fritiden. Du bor i ett eget möblerat rum och delar hall med garderober, toalett och dusch med två andra boende. Trådlöst bredband ingår.

Alla internaten har uppehållsrum med kök, TV och ljudanläggning som du har tillgång till och delar ansvar för. Det finns även gemensamma tvättstugor i varje hus.

Skolan har även ett utbyggt boendestöd som arbetar aktivt med olika boendeärenden. Du kan få stöd med olika vardagssysslor som är kopplade till eget boende på internat.

Internatet ligger naturskönt i sluttningen ner mot Gamlebyviken. På fritiden har du tillgång till skolans idrottshall och bastu. Av hänsyn till allergiker är det inte tillåtet att ta med sig husdjur.

 

Fotograf: Emma Vistrand

 

DROGPOLICY

Ingen användning av droger är tillåten inom skolans område och i samband med skolarbete utanför skolan, vid studieresa eller praktik. Med droger avser vi alkohol, narkotika, dopingpreparat och andra preparat som ej är förskrivna av läkare. Drogpolicyn är en förutsättning för en väl fungerande skol- och boendemiljö.