Vi lagar mat från grunden.
Varje måltid erbjuds deltagarna ett vegetariskt alternativ.
Vi serverar bara MSC- och ASC-märkt fisk.
Vi serverar minst 50 % EKO- och KRAV-märkta produkter.
Vi serverar KRAV-märkta ägg.
Vi serverar KRAV-märkta bananer.
Vi serverar ekologiskt kaffe.
Vi serverar bara ekologisk pasta, potatis och mjölk.
Vi serverar kött som är EKO- och KRAV-märkt samt svenskt så mycket det är möjligt då vi styrs av priser och anbud.
Vi drar ned på köttkonsumtionen och fyller ut med grönsaker, rotsaker och baljväxter med 50 % i våra rätter.
Vi serverar säsongsbetonad salladsbuffé.
En heldag, frukost, lunch och middag, är vegetarisk per veckomatsedel.
Vi fortbildar vår personal inom vegansk och vegetarisk mat samt hållbarhet.
Vi skriver och delar vår matsedel digitalt.
Vi väger kökets beredningssvinn och mäter deltagarnas matsvinn en gång per vecka.
Den här webbplatsen använder cookies så att vi kan ge dig den bästa användarupplevelsen som är möjlig. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara. Du kan justera alla dina cookie-inställningar genom att navigera i flikarna på vänster sida.